abc
Coaching
Gericht op jouw persoonlijke effectiviteit versterken. Doelen gemakkelijker en sneller realiseren. Beter omgaan met de snelle veranderingen in het leven en in het werk. Ik ga altijd uit van de persoonlijke capaciteiten of wensen van een individu of groep. Het is een leerproces om duurzaam het beste uit jezelf te halen.


abc

Coaching

Ook voor coaching van individuen ben ik beschikbaar. Jouw verandering is in mijn werk de kern. Coachen is leren veranderen en hoe we denken en vervolgens je gedrag hierop aanpassen.

Wees altijd op tijd om tegen jezelf te zeggen nu moet ik in mijn eigen belang handelen en hulp roepen.

—Sabiet Balwantgir
Co├Ârdinator VoedselbankPLUS Leidsche Rijn

Wie dat ook is. Lukt het niet met familie of vrienden dan is professioneel door middel van coaching wellicht de oplossing. Let wel, een coach is geen medische professional.

diver-3bollen-mooi.png

Mensen zijn allemaal uniek en verdienen ook een unieke aanpak. Er is geen toverstok waarmee we alles kunnen bereiken wat iemand zou willen. Ik coach vanuit een passie om verandering teweeg te brengen bij jou. Maar soms is dit niet eens nodig en is het ook goed om alleen gesprekken te voeren of om te luisteren. Bij de een is dat een wandeling in het bos of op het strand, bij de ander is een kopje koffie drinken voldoende en weer anderen hebben baat bij duidelijke uitgewerkte stappen en een einddatum. Ik ben ervan overtuigd dat energie ons social media globe doen en denken beïnvloedt.